به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام علی نعمت الهی ظهر یکشنبه در همایش «مسافران تنها» که با حضور روحانیون، ائمه جمعه و جماعات با موضوع نقش روحانیون و مبلغان درحوادث غیرمترقبه که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: جدی نگرفتن اهمیت مدیریت بحران باعث آسیب های زیادی می شود و به همین دلیل در بحران ها آمادگی و ایمنی خوب عمل نمی کنیم.
وی با بیان اینکه وقتی کشور ما از حوادث طبیعی و غیرمترقبه تهدید می شود، باید مهارت های لازم برای مقابله با حوادث را داشته باشیم، ادامه داد: اگر باور کنیم که حواث طبیعی همواره ما را تهدید می کند و برای کاهش آسیب های آن اقدام کنیم قادر خواهیم بود مشکلات این بخش را به حداقل برسانیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان به نقش علما و روحانیون در فرهنگ سازی و آموزش مردم اشاره کرد و گفت: با توجه به آموزه های دینی می توانیم اقدامات خوبی را برای حفظ جان انسان ها به کار گیریم و از هزینه های این موضوع کم کنیم.
وی با بیان اینکه آگاهی و اطلاع رسانی به موقع می تواند ضریب ایمنی شهرهای ما را بالابرده و به مدیریت بحران کمک کند، ادامه داد: آموزش در اقدامات پیشگیرانه مهم است و از آنجا که بسیاری از تلفات و خسارات در زمان بحران حادث می شود، باید بتوانیم این ضعف خود را جبران کنیم.
حجت الاسلام نعمت اللهی ادامه داد: روحانیت در افزایش آگاهی مردم و فرهنگ سازی می تواند نقش مهمی ایفا کند و با نفوذ کلام خود گروههای مختلف جامعه را با پیامدها، تهدیدها، راهکارهای مقابله بیشتر اشنا کرده و به کاهش خسارات کمک کند.
وی بیان کرد: مردم باید در برابر حوادث طبیعی ایمن شوند و آمادگی در برابر زلزله، سیل، آتش سوزی را داشته باشند و در این راه همه باید همت کنند.
حجت الاسلام نعمت الهی اضافه کرد: مشارکت مردم در امدادرسانی در هنگام حوادث و بلایا می تواند در سرعت بخشیدن به تسکین آلام افراد سانحه دیده موثر باشد و این کار زمانی تحقق می یابد که مردم شناخت کافی و آگاهی لازم نسبت به مسائل امدادی را داشته باشند.
وی گفت: کشور ما به لحاظ وضعیت اقلیم و زمین شناسی، همواره در معرض آسیب های ناشی از سوانح طبیعی قرار دارد و باید همواره این تهدید را جدی بگیریم و برای مصون سازی اقدام کنیم.
نظر شما